ЛІМІТОВАНА ВЕРСІЯ RENAULT LOGAN MCV STEPWAY CROSS

В травні 2017 р. стартували продажі лімітованої серії Renault Logan MCV Stepway Cross.

Renault Logan MCV - це сучасні форми, просторий і комфортний салон, технологічність і безпека. Оновлений дизайн передніх і задніх фар, виконаних у вигляді літери «С», відображає фірмовий стиль Renault і надає екстер'єру автомобіля ще більше сучасності.

Завдяки великому і вдало організованому внутрішньому простору універсал Logan MCV стане ідеальним автомобілем для великої родини, а також незамінним помічником для дрібного і середнього бізнесу. При повноцінному внутрішньому просторі для 5 дорослих осіб обсяг багажного відділення Logan MCV становить 573 л. А якщо скласти спинку заднього сидіння у форматі 1/3 та 2/3, можна збільшити багажний простір до 1680 л.

Лімітована серія Renault Logan MCV Stepway Cross виготовлена в обмеженій кількості і представлена в усіх дилерських центрах України з кінця травня 2017 р. Існує 2 версії Renault Logan MCV Stepway Cross, створених на базі версії Е2 (Expression): з механічною і роботизованою коробкою передач (потужністю 90 к.с.).

Особливістю лімітованої версії став збільшений до 174 мм кліренс (+29 мм) під навантаженням (5 дорослих пасажирів), який забезпечує кращу прохідність автомобіля.

У базі Logan MCV Stepway Cross передбачені:

· бічні передні подушки водія і пасажира;

· задній парктронік;

· пакет «навігація»;

· 16 "сталеві диски з ковпаками темно-сірого кольору;

· елементи внутрішнього і зовнішнього оформлення Cross.

За допомогою опцій Logan MCV Stepway Cross можна оснастити:

· камерою заднього огляду;

· розширеною картографією;

· підігрівом передніх сидінь + датчиком нагадування про непристебнутий пасок безпеки і переднього пасажира;

· шкіряною оббивкою сидінь.

Зміни лімітованої серії характерні для внутрішнього і зовнішнього вигляду автомобіля. Унікальність інтер'єру забезпечить нова оббивка сидінь і оформлення салону в стилі «Cross».

А особливостями екстер'єру стануть новий колір кузова «сірий камінь» (Grey Island), захисні накладки на передній/задній бампер і окантування протитуманних фар світло-сірого кольору. Також для лімітованої серії доступні нові повнорозмірні ковпаки «Cross» темно-сірого кольору і пластиковий захист колісних арок та порогів. Відмінною рисою Logan MCV Stepway Cross стане напис STEPWAY на передніх дверях і світло-сіра вставка на корпусі зовнішніх дзеркал заднього огляду.

Поспішайте стати власником ексклюзивного Renault Logan MCV Stepway Cross!

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.