RENAULT – ОФІЦІЙНИЙ ПАРТНЕР «НОЧІ РЕКЛАМОЖЕРІВ 2017»

Renault – офіційний партнер «ночі рекламожерів 2017»

28-29 жовтня в Києві пройшов довгоочікуваний фестиваль реклами «Ніч рекламожерів 2017», офіційним партнером якого виступила компанія Renault в Україні.

«Ніч рекламожерів» - подія, в рамках якої можна насолодитися талановитою рекламою з усіх куточків світу всього за одну ніч. У цю ніч відвідувачі фестивалю, переглянувши понад 300 рекламних роликів, отримали широку палітру емоцій, величезну порцію креативу та естетичної насолоди.

Перед переглядом шедевральних роликів гості заходу мали можливість познайомитися з яскравим представником лінійки кросоверів офіційного партнера Renault Kadjar. Але щоб знайомство стало більш предметним і не закінчилося на оцінці зовнішнього вигляду та динамічного дизайну кросовера, всі бажаючі могли записатися на тест-драйв Renault Kadjar в офіційній дилерській мережі.

Renault Kadjar - це яскравий кросовер, який поєднує в собі чуттєвий дизайн, спортивні лінії та вишуканий інтер'єр. А сучасна лінійка двигунів надає цій моделі ще більше практичності та економічності:

· дизельний двигун 1,5 л із потужністю 110 к.с. і середньою витратою палива - 4,5 л. (бест селер Renault)

· дизельний двигун 1,6 л із потужністю 130 к.с. і середньою витратою палива - 6,2 л.

· бензиновий двигун 1,2 л із потужністю 130 к.с. і середньою витратою палива - 6,2 л.

Також серед версій Renault Kadjar доступна повнопривідна, яка у поєднанні з високим кліренсом у 200 мм дозволить відчувати себе впевнено не тільки у місті, але й за його межами.

Технічні характеристики Renault Kadjar відмінно зарекомендували себе по міських дорогах і автомагістралях. Це дуже універсальний, функціональний і практичний кросовер:

· об’єм багажнику - один із найкращих у сегменті - 427 л. А якщо скласти спинку переднього пасажирського сидіння, то можна перевозити довгоміри до 2,5 м;

· модульованість багажного відділення: система рівна підлога та складання заднього ряду сидінь одним дотиком «Easy Brake»;

· інноваційний висувний фаркоп, що захований під бампер, а за необхідності із легкістю висувається;

· парковка «вільні руки», яка дозволяє обирати потрібну траєкторію парковки (паралельна, перпендикулярна, чи під кутом) після чого автомобіль паркується самостійно, іноді оповіщаючи про необхідні дії.

Renault Kadjar. Рушай за покликом життя!

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінами, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.