RENAULT НА E-CAR HUB ІІ

Готелі Radisson Blu та Park Inn by Radisson Ukraine разом із офіційними імпортерами електромобілів в Україні організували E-CAR HUB ІІ у готелі Radisson Blu Hotel, Kyiv.

Захід був присвячений екологічно чистому транспорту, що офіційно імпортується в Україну світовими лідерами автобізнесу, а також старту програми Blu Planet For Meetings.

У рамках програми еко-заходів без вуглецю – Blu Planet For Meetings була зібрана преса, партнери, представники автомобільного бізнесу та лідери думки в новій залі Embassy Ballroom, аби протестувати новий формат зелених івентів і бути в курсі останніх новин електромобільного бізнесу. Прямісінько в цій залі були представлені моделі електромобілів BMW i3, Renault Kangoo Z.E. та Hyundai IONIQ Electric.

Яна Міненко, голова правління АТ «Рено Україна», під час виступу відмітила: «Керуючись успішним досвідом продажів електромобілів бренду Renault в світі, компанія «Рено Україна» активно працює над розвитком екосистеми для електромобілів в Україні. Відповідно до вимог бренду Renault, перед стартом продажів електромобілів Renault Kangoo Z.E. і ZOE в країні проводиться перевірка інфраструктури зарядних станцій на коректність роботи, а також можливість комфортної та безпечної експлуатації електромобіля Renault в міських умовах. З цією метою був проведений ZOE тур в Україні.

Команда Renault працює також над підвищенням кваліфікації дилерської мережі в цій сфері. Персонал проходить спеціальні технічні тренінги у Франції, спрямовані на отримання знань про методи ремонту та діагностики електромобілів, ознайомлення з самим продуктом, інструктажі з його експлуатації, ремонту, а також дій в екстрених і аварійних умовах. Підготовку в Україні вже пройшли три офіційних дилери Renault: ТОВ «КИЙ АВТО ХОЛДИНГ» (Київ), ТОВ «Ю.Р.К.» (Львів) і ТОВ «АВТО ГРУП +» (Одеса), які почнуть продавати електромобілі вже восени цього року. У відповідних дилерських центрах вже встановлено по дві зарядні станції (біля салону та сервісної станції), які відповідають сертифікату ZE Ready, тобто найвищим стандартам Renault по безпеці під час зарядки електромобілів. Дилерські центри Renault оснащуються також сучасним спец. інструментом для роботи з електромобілями.

Враховуючи зростаючий попит на електромобілі, компанія Renault працює над збільшенням кількості дилерів, які зможуть забезпечити продажі та  якісне обслуговування електричного транспорту по всій Україні. Уже в червні ще 7 фахівців від дилерських центрів пройшли навчання за курсом Z.E. Specialist в Renault Academy».

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Другий рік поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.