СЕКРЕТИ УСПІХУ ЯНИ МІНЕНКО НА БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ MC@WORK

В останній день осені в Києві відбулася бізнес-конференція MC@WORK 2017. Це перший досвід проведення такого заходу в Україні, в рамках якого своїм досвідом поділилися успішні і впливові представниці різних індустрій, в тому числі Яна Міненко, Голова Правління АТ «Рено Україна».

Бізнес-конференція MC@WORK - міжнародний проект, створений у Великобританії в 2013 році. Конференція MC@WORK - це професійне джерело інформації, створене для жінок з кар'єрними амбіціями. На конференції були підняті теми вищої освіти, роботи в мережі, лідерства, інновацій, бізнесу, цифрових технологій, Talent Management, e-commerce, моди, здоров'я, відносин та інші.

Своїм досвідом поділилася Яна Міненко, Голова Правління АТ «Рено Україна», яка є єдиною жінкою-керівником серед усіх філіалів/імпортерських центрів Renault в світі. Вона розповіла про свій насичений шлях в Renault, про успіхи компанії та можливості професійного зростання команди Renault: "Моє завдання, аби людина і розвивався в рамках компанії, і приносила їй користь. Посадові інструкції обмежують, але завжди є можливість для креативу".

Крім того, Яна Міненко розповіла про свої методи досягнення балансу в роботі та сім'ї: "Обов'язково, щоби в родині були хороші відносини, щоб всі були доглянуті і проводили час разом - ми обов'язково снідаємо сім'єю, це розставляє акценти на день".

Також досвідом, секретами кар'єрного зростання і досягнень поділилися телеведуча Маша Єфросиніна, директор по маркетингу Mastercard в Україні Наталія Байдала, голова Global Marketing and PR бренду Karen Millen Франческа Джонсон, автор б'юті-бестселерів Б'юті-Міфи і Наука Краси Тійна Орасмяе-Медер, Генеральний директор Чорноморського Регіону Microsoft Надія Васильєва.

Хедлайнером конференції MC@WORK стала Мей Маск, дизайнер, відомий дієтолог, модель та бізнесвумен. Вона поділилася своїми секретами процвітання у всіх сферах життя. Мей - втілення ідеальної жінки, яка змогла, подолавши життєві труднощі, виховати трьох успішних дітей, вибудувати свою бізнес-імперію, стати успішною в світі моди.

З 2015 року бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінами, власній програмі кредитування Renault Finance та кваліфікованій дилерській мережі.