Hippie Caviar Motel, автодім на природі

Минулого року компанія Renault представила свій шоу-кар Hippie Caviar Hotel на базі фургону Trafic задля задоволення зростаючих потреб у подорожах і створення можливості милуватися природою в умовах ідилії, і при цьому насолоджуватися комфортом і зручностями 5-зіркового готелю.

  • Після кемперу Hippie Caviar Hotel, Renault розгортає нову сторінку свого бачення любові до подорожей разом з Hippie Caviar Motel
  • Цей шоу-кар, побудований на базі нового електричного Renault Kangoo E-Tech Electric, є мобільним прихистком для мандрівників і любителів спорту, які цінують широкий відкритий простір
  • Цей повністю електричний шоу-кар, що створений з перероблених матеріалів, гармонійно вписується в природнє середовище і буде представлений на Міжнародній автомобільній виставці у Ганновері у вересні цього року
шоу-кар Hippie Caviar Hotel
Шоу-кар Hippie Caviar Hotel

Він повинен був задовольнити ту ж саму потребу, що й новий Renault Trafic Space Nomad, перша трансформована версія фургону, що доступна безпосередньо з каталогу і з’явилась на ринку у липні цього року.

Зараз компанія Renault перейшла до другого етапу своєї стратегії продукту щодо автомобілів для відпочинку з шоу-каром Hippie Caviar Motel.

Цей трансформований фургон, побудований на базі нового Kangoo L2 E-Tech Electric, є кочівним, універсальним і жвавим прихистком для любителів пригод та спорту, які надають перевагу широкому відкритому простору і яскравим враженням.

Проєкція
Проєкція

Він спроектований як базовий табір, що може легко пересуватися з одного місця на інше: Hippie Caviar Motel має запас ходу у 285 км1 і знадобиться лише 30 хвилин, щоб збільшити його до 170 км1. Його двигун має потужність 90кВт (120к.с.), що живиться від акумулятора у 45 кВт/год з можливістю підзарядки до 80 кВт постійного струму.

Різноманітні «смарт» відділення для зберігання дозволяють перевозити спортивний інвентар всередині та зовні транспортного засобу.

Внутрішній простір та багажник
Внутрішній простір та багажник

Багажник на даху має кріплення для лиж, при цьому в ньому достатньо місця для величезного панорамного даху для милування зірками після розкладання сидіння у зручне ліжко.

Цей шоу-кар також повен прикладів стратегії Renault по зменшенню викидів вуглецю протягом всього життєвого циклу транспортного засобу – включно з полицями і підлогою, що виготовлені із перероблених шин і корків, і оснащеністю повністю електричним силовим агрегатом.

Hippie Caviar Motel буде представлений на Міжнародній автомобільній виставці у Ганновері 19 вересня цього року.

ПРО RENAULT

Вже протягом більш як століття компанія Renault розробляє, створює і продає легкі комерційні автомобілі, що задовольняють вимоги професійних клієнтів по всьому світу.
Express, Kangoo, Trafic і Master: знакові транспортні засоби, визнані по всьому світу за свій інноваційний підхід, що допомагає щодня покращувати життя своїм користувачам.
Будучи вже більш як десятиліття європейським лідером на численних ринках (ДВЗ і електродвигунів), Renault Pro+ пропонує кастомізовані та смарт рішення з екологічної мобільності завдяки унікальному поєднанню рішень, послуг і фінансових пропозицій, що спрощують і стимулюють ведення бізнесу професійними клієнтами. Він поєднує інноваційні цифрові рішення з групою кваліфікованих виробників кузовів і мережею експертів з комерційних авто, які знаходяться у більш ніж 600 Renault Pro+ центрах у понад 30 країнах.