Паризький автосалон: відродження ікони

У якості світової прем’єри, Renault представить нову ітерацію однієї з найуспішніших моделей, Renault 4.

17 жовтня, на 89 Паризькому Автосалоні, Renault оприлюднить новий шоу-кар бренду, який є сучасним триб’ютом легендарної моделі Renault 4.

 

alt

За тридцять років після завершення виробництва, Renault скористається з нагоди Паризького Автосалону 2022, щоб представити нову всесвітньо відому та визнану Renault 4.

Команда дизайнерів під керівництвом Жіля Відаля, віце-президента підрозділу дизайну Renault, надали сучасної інтерпретації легендарній моделі, яка залишила свій слід у 1960, ‘70 та ’80 роках. Шоу-кар також знайде відгук і серед молодших генерацій, святкуючи 25 річницю гуманітарного ралі 4L Trophy.

Ми з нетерпінням чекатимемо на вас на прес-конференції Renault з Лука де Мео, Генеральним директором Групи Renault та бреду Renault, 17 жовтня, о 9:00 (на стенді Renault, павільйон 6).

Ви також зможете подивитися конференцію наживо за цим посиланням: https://events.renault.com/en/.

Про Renault

Renault, історичний бренд мобільності та першопроходець електромобілів у Європі, завжди створював інноваційні автомобілі. Зі стратегічним планом ‘Renaulution’, Renault розпочала реалізацію амбітного плану з доданою вартістю з переходу до більш конкурентоспроможного, збалансованого електричного модельного ряду. Його мета – втілити сучасність та інновації в технології, енергії та мобільних сервісах в автомобільній індустрії і поза нею.