Світова прем'єра: абсолютно новий Renault Espace: та ж ДНК, нове покоління

Renault представляє абсолютно новий Espace, свій 5- або 7-місний позашляховик

alt

У 1983 році компанія Renault представила автомобіль, який можна з повним правом назвати першим автомобілем для життя і подорожей, - Renault Espace. Він був новаторським, його часто наслідували, йому ніколи не було рівних, і він заслужив культовий статус протягом п'яти поколінь.

Зараз Renault представляє абсолютно новий Espace, пасажирський автомобіль на 5 або 7 місць, який приєднається до лінійки, що очолить бренд в сегментах C і D.

Espace розпочав революцію, відкрив бачення майбутнього і ніколи не припиняв змінюватисяб щоб йти в ногу з часом. Сьогоднішній абсолютно новий Espace має стиль позашляховика, спортивний та елегантний дизайн, а оздоблення Esprit Alpine додає йому автоспортивного стилю. Він залишився вірним своєму 5- або 7-місному типу, призначеному для перевезення людей на далекі відстані, і досі залишається найбільш просторою моделлю в модельному ряді Renault. І саме цим він вражає! Вибір вишуканих матеріалів та оздоблення додають стилю яскравому інтер'єру завдяки одному з найбільших на ринку люку площею понад 1 кв.м.

Новий Espace також відповідає найсучаснішим вимогам і наповнений передовими технологіями як у салоні, так і під капотом. Він має всі необхідні для водія та пасажирів можливості підключення, а також зменшує свій вплив на навколишнє середовище. Його зовнішні розміри зменшилися, і він став на 215 кг легшим за свого попередника, а також оснащується високоефективною гібридною силовою установкою E-Tech потужністю 200 к.с. Його рекордно низька витрата пального (4,6 л на 100 км) забезпечує запас ходу до 1100 км, а акумуляторна батарея не потребує підзарядки. Найекономніший з усіх нових Espace викидає лише 104 грами CO2 на кілометр пробігу.

Як і належить лінійці автомобілів Renault для життя і подорожей, новий Espace має найкращі в своєму класі функції керування та безпеки для всіх пасажирів. Він побудований на спеціально розробленій Альянсом платформі CMF-CD і оснащений 32 системами допомоги водієві. MULTI-SENSE та 4CONTROL Advanced, система повного керування Renault, виводять задоволення від керування авто на новий рівень.

Замовлення на абсолютно новий Espace розпочнуться навесні 2023 року.

Фабріс Камболів, генеральний директор бренду Renault
Фабріс Камболів, генеральний директор бренду Renault

"Абсолютно новий Espace є основним транспортним засобом, який забезпечує та підтверджує наш ріст вгору по ринку. Він зберігає ДНК п'яти попередніх поколінь, завдяки першокласній презентації, комфорту, зручності та яскравості. Він також трансформується, щоб відповідати новим вимогам клієнтів, завдяки гібридному двигуну та унікальній мультимедійній системі".